Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Søreide IL Fotball er en Fair Play klubb. Les mer om Fair Play på NFFs nettsider. 

Våre støttespillere

 

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

10 nye fotballdommere!

Skrevet av: Knut Eliassen, publisert 21.09.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da er høstens klubbdommerkurs i fotball gjennomført, og 10 nye jenter og gutter er klar for å ta på seg kampoppdrag. Bruk dem! Dommerlisten er nå oppdatert :))

Under kyndig ledelse av NFF Hordalands Trond Johannessen ble våre 10 nye klubbdommere loset igjennom fotballens regelverk. Mange gode spørsmål underveis gjorde at kvelden ble spennende og underholdende for alle kursdeltakerne.

Nå er det opp til lagene å invitere de nye klubbdommerne til å dømme seriekamper. Om det skal spilles treningskamper utover vinteren er det supert om klubbdommerne våre benyttes. Send en sms ut fra dommerlisten for å få kontakt.

Dommerne bør være minimum 2 år eldre enn de som spiller. Fødselsår på dommerne fremkommer i den oppdaterte dommerlisten.

Betalinger i 3'er, 5'er og 7'er er kr. 100.-

For yngste 9'er anbefaler kretsen kr. 250.- pr. kamp.

For eldste 9'er og 11'er gjelder satsene satt av kretsen.

Alle lag i barnefotballen organiserer egen dommer til sine kamper og betaler henne/ham fra lagskassen.

Sørg for å gi våre dommere en god opplevelse. Kampverten ønsker dommer og motstanderlag velkommen og gjennomfører Fair Play møte før kamp.

Om det skulle komme negative kommentarer på dømmingen fra tilskuerne er det supert om kampverten griper inn og ber dette opphøre. Èn feilkommentar kan være nok til at en dommer aldri kommer tilbake.

La oss ta godt vare på de som har lyst til å dømme :))