Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

I Søreide IL jobber vi aktivt for økt fysisk aktivitet for barn, ungdom og voksne i Søreide-området.

Idrettslaget ble stiftet 12. mars 2007 og har nærmere 800 medlemmer.

 

 Idrettslaget tilbyr: 

  • Fotball
  • Håndball
  • Innebandy
  • Minitrim for 4-åringer
  • Hopp og sprett for 5-åringer

Litt om kontingenter og treningsavgift:

 

I Søreide IL har vi 2 årlige innbetalinger fra alle medlemmer;
•Medlemskontingent – betales i februar/mars, eventuelt ved påmelding for nye medlemmer. Medlemskap i idrettslaget og dertilhørende kontingent følger kalenderåret.
•Treningsavgift for hver idrettsgren – betales i februar/mars for fotball (følger kalenderår) og september/oktober for håndball og innebandy (følger skoleår – høst/vår).

 

Medlemskontingenten i idrettslaget er kr. 100 og sikrer medlemskap i klubben og stemmerett på årsmøtet for medlemmer over 15 år. Medlemskontingenten vedtas som egen sak på årsmøtet. Kontingenten går i hovedsak til drift, renhold, strøm og forsikringer for klubbhus og til føring av regnskap. Personer som ikke er aktive utøvere i idrettslaget kan melde seg inn som medlem i klubben via nettsiden eller sende epost til regnskap@soreideil.no. Nye utøvere/medlemmer meldes opp via lagleder.

 

Treningsavgiften varierer mellom de ulike idrettsgrenene og de ulike årstrinnene/lagene og gir rett til å delta på treninger og kamper for de respektive lagene.

Treningsavgiften vedtas på hvert årsmøte under budsjettvedtaket. Treningsavgiften dekker ulike sider ved driften av idrettslaget som f.eks. seriepåmeldinger, drakter til lagene, ulike forsikringer for trenere og utøvere, vedlikehold av baner og i noen tilfeller dommeravgifter, utstyr til lagene, trenergodtgjørelse, samt lys på banene og administrasjon. Utøvere meldes opp via lagleder.

 

For spørsmål om kontingent eller treningsavgift tar du kontakt med regnskapsansvarlig i klubben på e-post: admin@soreideil.no

Våre støttespillere

 

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

28 nye fotballdommere!

Skrevet av: Knut Eliassen, publisert 25.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var stor interesse for høstens klubbdommerkurs for fotballen. Hele 28 ny klubbdommere er klar til å dømme sine første kamper barnefotballen.

Bruk dem! Dommerlisten på nettsiden er nå oppdatert :))

Under kyndig ledelse av NFF Hordalands Trond Johannessen ble våre nye klubbdommere loset igjennom fotballens regelverk. Mange gode spørsmål underveis gjorde at kvelden ble spennende og underholdende for alle kursdeltakerne.

Nå er det opp til lagene å invitere de nye klubbdommerne til å dømme seriekamper. Flott om det rulleres på bruk sånn at flest mulig får litt erfaring. Send en sms ut fra dommerlisten for å få kontakt.

Dommerne bør være minimum 2 år eldre enn de som spiller. Fødselsår på dommerne fremkommer i den oppdaterte dommerlisten.

Alle lag bør ha med seg dommervest på kampene sånn at dommeren kan låned denne. Dommeren bør også få hjelp med tidtakingen i kampen. Fløyte og notatblokk/penn for å holde orden på scoringene i kampen skal de alltid ha med selv.  

Betalinger i 3'er, 5'er og 7'er er kr. 100.-

For yngste 9'er anbefaler kretsen kr. 250.- pr. kamp.

For eldste 9'er og 11'er gjelder satsene satt av kretsen.

Alle lag i barnefotballen organiserer egen dommer til sine kamper og betaler henne/ham fra lagskassen. Klubben dekker kostnader for dommer til serien fra 13 år og eldre. Treningskamper i ungdomsfotballen dekkes av lagskassen.

Sørg for å gi våre dommere en god opplevelse. Kampverten ønsker dommer og motstanderlag velkommen og gjennomfører Fair Play møte før kamp.

Om det skulle komme negative kommentarer på dømmingen fra tilskuerne er det supert om kampverten griper inn og ber dette opphøre. Èn feilkommentar kan være nok til at en dommer aldri kommer tilbake.

La oss ta godt vare på de som har lyst til å dømme :))