Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Våre støttespillere

 

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Dana-bronse til Søreide!

Skrevet av: Styret, publisert 15.08.2017

Dana Cup ble en super opplevelse for alle små og store på våre 4 deltakende lag. Våre yngste sørget for at bronsepokalen ble tatt med hjem til Søreide etter knallsterk innsats mot gode motstandere.

Våre jentelag har tradisjon for å bite godt fra seg i turneringen på Nord-Jylland som går av stabelen siste uke i juli hvert år. Så også i år. Både J15 og J16 avanserte til A-sluttspill i sine klasser etter imponerende spill i de innledende kampene. J15 sågar som gruppevinner. J13 spilte også mye fin fotball, men hadde ikke marginene helt på sin side i avgjørende situasjoner og gikk til B-sluttspill.

Våre gutter f. 2006 stilte i yngste gutteklasse og leverte prestasjoner på meget høyt nivå. Norsk, dansk og litauisk motstand ble feid til side i gruppespillet og guttene tok dermed en fortjent gruppeseier. Avansementet i A-sluttspill stoppet ikke før i semifinalen, der de danske turneringsvinnerne fra Fredrikssund ble for sterke. Men bronsemedaljer ble det på alle guttene og bronsepokalen kom hem. Vi gratulerer alle spillere, trenere og foresatte med innsatsen.