Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Søreide IL Fotball er en Fair Play klubb. Les mer om Fair Play på NFFs nettsider. 

Våre støttespillere

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Fair Play Pokal til Søreide G2006!

Skrevet av: Knut Eliassen, publisert 08.06.2015

Søreide G2006 deltok i Bendit Cup på Kuventræ (Os) nylig. Under premieutdelingen ble våre tre påmeldte lag i fellesskap utropt til turneringens Fair Play-lag. Tildelingen skjedde etter at arrangøren hadde beveget seg rundt og sett litt på alle kampene som ble spilt under turneringen i de ulike årsklassene. 
 

Kriteriene som ble vektlagt for tildeling av pokalen til våre gutter var god tone mellom spillerne på og utenfor banen, ingen kjefting på dommeren, hjelpe/unnskylde seg overfor motspiller hvis de ble skadet, akseptere trenernes bytter uten å klage etc. 
 
På 2006-trinnet er det allerede brukt mye tid på å snakke om Fair Play i praksis med spillere og foresatte. Å få en slik utmerkelse er derfor spesielt moro. Men Fair Play er et område hvor du aldri er bedre enn din siste trening eller kamp, så videre fokus er avgjørende for at guttene skal kunne leve opp til en slik utmerkelse også i fortsettelsen.
 
Foreldregruppen er derfor utfordret til å bidra til at fokuset på Fair Play opprettholdes ved å snakke med sin gutt om hva som ligger i Fair Play begrepet. Det som er ekstra kjekt å se er at guttene viser at det er fullt mulig å spille FAIR samtidig som de spiller god fotball, scorer, og som oftest vinne fotballkamper. Det har de tenkt å fortsette med :))

Knut Eliassen