Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

I Søreide IL jobber vi aktivt for økt fysisk aktivitet for barn, ungdom og voksne i Søreide-området.

Idrettslaget ble stiftet 12. mars 2007 og har nærmere 800 medlemmer.

 

 Idrettslaget tilbyr: 

  • Fotball
  • Håndball
  • Innebandy
  • Minitrim for 4-åringer
  • Hopp og sprett for 5-åringer

Litt om kontingenter og treningsavgift:

 

I Søreide IL har vi 2 årlige innbetalinger fra alle medlemmer;
•Medlemskontingent – betales i februar/mars, eventuelt ved påmelding for nye medlemmer. Medlemskap i idrettslaget og dertilhørende kontingent følger kalenderåret.
•Treningsavgift for hver idrettsgren – betales i februar/mars for fotball (følger kalenderår) og september/oktober for håndball og innebandy (følger skoleår – høst/vår).

 

Medlemskontingenten i idrettslaget er kr. 100 og sikrer medlemskap i klubben og stemmerett på årsmøtet for medlemmer over 15 år. Medlemskontingenten vedtas som egen sak på årsmøtet. Kontingenten går i hovedsak til drift, renhold, strøm og forsikringer for klubbhus og til føring av regnskap. Personer som ikke er aktive utøvere i idrettslaget kan melde seg inn som medlem i klubben via nettsiden eller sende epost til regnskap@soreideil.no. Nye utøvere/medlemmer meldes opp via lagleder.

 

Treningsavgiften varierer mellom de ulike idrettsgrenene og de ulike årstrinnene/lagene og gir rett til å delta på treninger og kamper for de respektive lagene.

Treningsavgiften vedtas på hvert årsmøte under budsjettvedtaket. Treningsavgiften dekker ulike sider ved driften av idrettslaget som f.eks. seriepåmeldinger, drakter til lagene, ulike forsikringer for trenere og utøvere, vedlikehold av baner og i noen tilfeller dommeravgifter, utstyr til lagene, trenergodtgjørelse, samt lys på banene og administrasjon. Utøvere meldes opp via lagleder.

 

For spørsmål om kontingent eller treningsavgift tar du kontakt med regnskapsansvarlig i klubben på e-post: regnskap@soreideil.no

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Første håndballkamp spilt i Søreidehallen

Skrevet av: Siri G Rolland, publisert 28.09.2014

Den første offisielle seriekampen ble spilt i Søreidehallen onsdag 24. september kl 19.30. 

Det var Søreides jenter 04 som spilte mot Nordre Fjell.

 

Dette er den første offisielle håndballkampen som er blitt arrangert i Søreidehallen. Håndballgruppens arrangementansvarlig Anne Lohne Heradsveit sier: 

- Alle foreldrene fra J04 stilte opp, som sekretariat, arrangører og kafeverter. Det gikk over all forventning.

Kampen

Søreides J04 (jenter 10) er meldt opp en klasse og tok i mot Nordre Fjell sine jenter 11 i seriekampen onsdag. En kamp de vant 15-10.

Kafeen: Gunnhild, Trine og CecilieArrangementsperm

Som arrangementansvarlig har Anne også vært ansvarlig for å lage en arrangementsperm, hvor alle praktiske opplysninger er tilgjengelig for fremtidige lag som skal gjennomføre arrangementer i Søreidehallen.

Sekretariat: Lillian og Øystein- Vi fikk veldig god hjelp av Gneist som delte sine erfaringer med oss, forteller Anne fornøyd.

Trenerne Lars og TomKafeen: Gunnhild, Trine og Cecilie. Og alle kaker og vafler ble utsolgt :)

Sekretariat: Lillian og Øystein

Trenerne på sidelinjen: Lars og Tom