Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Søreide IL Fotball er en Fair Play klubb. Les mer om Fair Play på NFFs nettsider. 

Våre støttespillere

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Knallvår for J2002

Skrevet av: Knut Eliassen, publisert 08.06.2015

Det har vært en helt super vårsesong for våre 2002-fotballjenter. Finalespill i Erdal Cup, semifinale i Lerøy Cup og ikke minst semifinale i skolecupen har satt Søreide ytterligere på jentefotballkartet. 

 

 

Byens øvrige jentelag tar med sine aller beste spillere når de skal møte våre - de har satt seg i respekt. Plassen i 1. divisjon for høsten er allerede sikret og også 2. divisjonslaget har bitt godt fra seg i seriespillet. I tillegg har deltakelsen i det uoffisielle norgesmesterskapet Adidas Cup gitt jentene god erfaring i spill på øverste nivå.

Jentene har knyttet til seg tidligere landslagsspiller Madeleine Giske som fadder denne sesongen. Madeleine er regjerende serie- og cupmester med LSK og er sentral i dagens Sandviken-lag i toppserien. Det har vært kjekt for jentene å kunne forholde seg til en ny stemme på treningsfeltet og de har fått stille masse spørsmål de har om hvordan de skal trene for å bli best mulig. På forrige treningsbesøk var også Sandviken-keeper Ashley Thompson med og tipset om gode keeperøvelser.

Vi gratulerer J2002 med en vel gjennomført vårsesong og ønsker lykke til i Dana Cup senere i sommer!

Knut Eliassen