Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Våre støttespillere

 

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Minihåndballjentene

Skrevet av: Paal Lysaker, publisert 02.12.2019

Gjennom et helt år får 16 heldige jenter være maskoter for sine store forbilder - Håndballjentene. En av disse heldige jentene kommer fra Søreide IL.

Minihåndballjentene er et prosjekt i regi av Gjensidige i samarbeid med Norges Håndballforbund. 
16 jenter fra ulike steder i Norge får være maskoter for Håndballjentene. Håndballjentene har selv vært med på å utforme prosjektet. 
I overkant av 1400 jenter søkte om å bli Minihåndballjente i år. Jentene er i alderen 9-12 år og har til felles at de elsker håndball, sier sponsorsjef Stian Grøstad i Gjensidige.  
 
Gjennom året får de være med på landslagsuttak, landslagssamling og en landskamp. Det største er likevel å få besøk på trening i sin egen klubb av den landslagsspilleren Minihåndballjenta er maskot for. 
- Med prosjektet Minihåndballjentene ønsker vi i Gjensidige å løfte frem gleden og positiviteten som er forbundet med lagspill og barneidrett, og ikke minst håper vi å motivere unge jenter til å fortsette å ha det gøy med håndball, sier Stian Grøstad. 
Uttaket er basert på søknad, ikke håndballferdigheter. Dette gir muligheten ikke bare til de som er best på banen, men til alle håndballinteresserte jenter.