Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

 

Regelverk for innebandy ,se Norsk Bandyforbund  her

Informasjon om trenerutdanning ,her 

 

Våre støttespillere

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Nytt innebandyvant!

Skrevet av: Knut Eliassen, publisert 21.09.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag 7. september (2017) var en gledens dag for Søreide IL og innebandygruppen i klubben vår. Denne dagen ble nemlig det nye innebandyvantet levert i Søreide-hallen, et vant vi vil få glede av i mange år fremover.

Søreide IL Innebandy har opplevd stor vekst de siste årene. Nå er vi en av de største klubbene i Hordaland, og vi fortsetter å vokse. Vi har fine treningsforhold i Søreidehallen, men frem til nå har vi manglet et skikkelig vant.

Et innebandyvant er det som omkranser banen det spilles på. Dette er obligatorisk å bruke i kamper og er en stor fordel å bruke også på treninger. Vi har lånt et utrangert vant av Bandykretsen, men har lenge hatt ambisjoner om å skaffe vårt eget.

Rett før sommerferien bestilte vi et helt nytt vant av typen Swerink, som er produsert i Sverige, «innebandysportens hjemland». Dette er det beste vantet som fins på markedet, og brukes både til kamper og trening. Med dette vantet kan vi bygge både én stor bane, to mindre eller tre små. Dette vantet kan vi enkelt montere og demontere selv. Både barn, ungdom, voksne og mosjonistene i klubben vil få glede av dette vantet, i tillegg til spillere fra andre klubber som besøker oss i forbindelse med minirunder og seriekamper. 

Det nye vantet skal være fast lagret i Søreidehallen og brukes på arrangementer vi skal utover høsten og etter jul, samt på alle treninger. Det skal finansieres gjennom sponsormidler og andre støttetiltak. Vi vil derfor oppfordre alle medlemmer og venner av Søreide IL om å tipse oss om sponsorer og andre som kan tenke seg å støtte vår investering. Vi kan tilby sponsorplass på vantet for klistremerker med logo etc. Interesserte kan ta kontakt på innebandy@soreideil.no

Innebandygruppen takker styret i Søreide IL som har stilt som garantist for vantet. Det blir en ny hverdag for oss med det nye vantet på plass, og det vil heve interessen og gleden med innebandy mange hakk.