Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

I Søreide IL jobber vi aktivt for økt fysisk aktivitet for barn, ungdom og voksne i Søreide-området.

Idrettslaget ble stiftet 12. mars 2007 og har nærmere 800 medlemmer.

 

 Idrettslaget tilbyr: 

  • Fotball
  • Håndball
  • Innebandy
  • Minitrim for 4-åringer
  • Hopp og sprett for 5-åringer

Litt om kontingenter og treningsavgift:

 

I Søreide IL har vi 2 årlige innbetalinger fra alle medlemmer;
•Medlemskontingent – betales i februar/mars, eventuelt ved påmelding for nye medlemmer. Medlemskap i idrettslaget og dertilhørende kontingent følger kalenderåret.
•Treningsavgift for hver idrettsgren – betales i februar/mars for fotball (følger kalenderår) og september/oktober for håndball og innebandy (følger skoleår – høst/vår).

 

Medlemskontingenten i idrettslaget er kr. 100 og sikrer medlemskap i klubben og stemmerett på årsmøtet for medlemmer over 15 år. Medlemskontingenten vedtas som egen sak på årsmøtet. Kontingenten går i hovedsak til drift, renhold, strøm og forsikringer for klubbhus og til føring av regnskap. Personer som ikke er aktive utøvere i idrettslaget kan melde seg inn som medlem i klubben via nettsiden eller sende epost til regnskap@soreideil.no. Nye utøvere/medlemmer meldes opp via lagleder.

 

Treningsavgiften varierer mellom de ulike idrettsgrenene og de ulike årstrinnene/lagene og gir rett til å delta på treninger og kamper for de respektive lagene.

Treningsavgiften vedtas på hvert årsmøte under budsjettvedtaket. Treningsavgiften dekker ulike sider ved driften av idrettslaget som f.eks. seriepåmeldinger, drakter til lagene, ulike forsikringer for trenere og utøvere, vedlikehold av baner og i noen tilfeller dommeravgifter, utstyr til lagene, trenergodtgjørelse, samt lys på banene og administrasjon. Utøvere meldes opp via lagleder.

 

For spørsmål om kontingent eller treningsavgift tar du kontakt med regnskapsansvarlig i klubben på e-post: admin@soreideil.no

Våre støttespillere

 

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Rekordstor deltakelse fra Søreide IL til Norges største innebandyturnering

Skrevet av: Paal Lysaker og Anne Kristin Aanstad, publisert 26.04.2017

Norges største innebandyturnering, Stavanger Open, gikk av stabelen helgen 22-23 april.

 

Senior herrer

Innebandylagene i Hordaland spiller minirunder og seriekamper i Bergensområdet, men én gang i året inviteres det til innebandyfest i Stavanger, der de beste lagene og spillerne på Vestlandet møtes til dyst. Hele 148 lag var påmeldt til årets turnering.

Søreide IL stilte med over 60 deltakere: 42 spillere og 20 supportere/foreldre.

 I tillegg til Søreide stilte også Sædalen og Fjellkameraterne med spillere på enkelte av lagene (senior damer og G16). Veldig kjekt med godt samarbeid mellom klubbene synes vi!

                                   

Senior damer 

Søreide IL stilte i år med fem lag. For mange var dette deres første innebandytur og det var forventningsfulle spillere som stilte til start. Kampene ble spilt over to dager i Stavanger Idrettshall og Forum Expo. Dette ligger på et eget område i Stavanger som inneholder mange haller og to hoteller; der alt er tilrettelagt for slike store arrangementer. Lørdag deltok Søreide i seniorklassen for damer og herrer.

Søndag stilte Søreide lag i Gutter 12 år, Gutter 16 år, og Jenter 13-19 år.

Lagene våre møtte tøff motstand og måtte tåle noen tap, men innsatsen var på topp hele veien.

Vi fikk med oss mange nyttige erfaringer og opplevde stor idrettsglede. Å være med på innebandyturnering handler ikke bare om scoringer og kamper, men også sosialt samvær og fellesskap. Alle spillere og foreldre/støtteapparat bodde på samme hotell med felles middager om kvelden.

Totalt var dette en flott opplevelse og det var en utrolig fin gjeng i reise på tur med – så dette ga mersmak! Tusen takk til foreldrene som deltok også – vi ser frem til neste tur!