Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Våre støttespillere

 

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Søreide IL inngår ny utstyrsavtale

Skrevet av: Styret, publisert 01.12.2019

 Søreide IL inngår ny utstyrsavtale med Puma og butikkavtale med Sport Norge Laguneparken.

Fra 1. desember er det Puma som er Søreide IL sin nye utstyrsleverandør. Avtalen har en varighet på 4 år. Det er også inngått en butikkavtale med Sport Norge Laguneparken for samme periode.

Vi gleder oss til å vise medlemmene våre de nye produktene, og inviterer til presentasjon av ny kolleksjon i Allmenningen på Søreide Skole tirsdag 10. desember kl. 17:30.

Kan avsløre at den nye spillerdrakten vil få noen spennende detaljer som skal bidra til å forsterke idrettslagets identitet.

Den nye kolleksjonen vil være tilgjengelig hos Sport Norge i Laguneparken fra og med onsdag 11. desember.

Det har vært innhentet flere tilbud både for utstyrs- og butikkavtalen og avtalene som er inngått gir et betydelig bidrag til driften av klubben.

Medlemsfordeler og praktiske forhold knyttet til avtalene blir presentert på visningsdagen og vil bli lagt tilgjengelig på klubbens hjemmeside; http://www.soreideil.no/:/soreide/:/Medlemsfordeler.html.

Vi vil også benytte anledningen når vi er samlet til å informere om andre aktiviteter som er planlagt gjennomført på nyåret.

Gleder oss til å treffe dere sammen med våre nye leverandører tirsdag 10. desember.