Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Søreide IL Fotball er en Fair Play klubb. Les mer om Fair Play på NFFs nettsider. 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Mulighet til å fylle opp lagskassen!

Publisert: 09.08.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søreide IL har overtatt tilsynsansvaret i Søreidehallen fra mandag 19. august 2019.

Dette er tenkt løst på dugnad. Alle grener i Søreide IL er invitert til å delta. Vi gir kr. 5.000 til lagskassen etter endt vaktuke.

Se nærmere info i vedlegget.

Meld lagets interesse på tilsyn@soreideil.no


Les mer

Dana-sølv til Søreide!

Publisert: 04.08.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gratulerer våre G2006 med sølv i Dana Cup! Med sprudlende offensiv fotball stoppet det ikke før i finalen mot akademilaget Cantolao fra Peru.


Les mer

God stemning på årsmøtet :))

Publisert: 24.03.2019

Steinar Holst og Cecilie Holm er klar for en ny periode som hhv. styreleder og nestleder det kommende året. På årsmøtet nylig ble også Paal Lysaker (innebandy), Thomas Myhrvold (håndball) og Knut Eliassen (fotball) klappet inn til styreplass for nye perioder.


 

 

 

 

 

  


Les mer

Årsmøtet gjennomføres i Ungdomshuset onsdag 13. mars fra kl. 19. Vel møtt!

Publisert: 02.02.2019

 

 

Årsmøtet i Søreide IL gjennomføres i Ungdomshuset onsdag 13. mars fra kl 19.

 


Les mer

Oppstart basistrening/bootcamp i Søreidehallen på fredager

Publisert: 18.12.2018

 

 

 

 

 

 

 

For alle medlemmer av Søreide IL f. 2006 (7. trinn) og eldre tilbyr vi i samarbeid med FIT FACTORY basistrening/bootcamp i Søreidehallen alle fredager fra 25. januar (ikke 1. mars (skolevinterferien), 19. april (påske) og 17. mai (grunnlovsdag)). Treningen skjer i tiden fra kl. 20.00-21.00.


Les mer

Keepersamling i Søviken!

Publisert: 08.05.2018

 

 

 

 

 

 

 

Supert initiativ av Roald Sandstad (g2008) som inviterte alle fotballkeeperne på trinnene 2006-2008 til samling i Søviken forleden. Totalt 18 jenter og gutter fikk god veiledning og tips fra Jens Bjørkelund og Chris Sandvik. En stor takk også til Pia og Elise fra j17 som var med som gode hjelpere :))


Oppstartdag lagidrett for 1. trinns elevene - fotball, håndball og innebandy

Publisert: 04.08.2019

 

Søreide IL har nærmere 800 engasjerte medlemmer i nærområdet Søreide / Ytrebygda.

Nå ønsker vi de nye 1. trinnselevene velkommen til Søreide IL! Møt opp i Søreidehallen mandag 19. august kl. 17.30 for info om de ulike grenene vi tilbyr. Les mer i vedlagte info.

Vil du som mor eller far bidra? Alle våre lag er foreldredrevet, så vi ønsker alltid flere initiativrike foreldre som lagledere og trenere. Dette er en givende og viktig jobb, der du får en unik sjanse til å delta i ditt og andre barns utvikling og idrettsglede.

Sporty hilsen fra oss i Søreide IL


Les mer

Ta trenerkurs!

Publisert: 08.10.2017


 

 Vi har mange flinke foreldretrenere i klubben vår. Og noen har også skolert seg på kurs i regi av NFF Hordaland. Men klubben trenger flere trygge voksne med skolering av ulik type. Nå har kretsen lagt ut kurskatalogen for 2017/18 sine nettsider. Husk at klubben etter søknad dekker kursavgiften for deltakelse :)) Følg linken under for å se hva du kan melde deg på: https://www.fotball.no/kretser/hordaland/klubb-leder-og-trener/artikler/2017/kurskatalogen-201718/ 


10 nye fotballdommere!

Publisert: 21.09.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da er høstens klubbdommerkurs i fotball gjennomført, og 10 nye jenter og gutter er klar for å ta på seg kampoppdrag. Bruk dem! Dommerlisten er nå oppdatert :))


Les mer

Vil du dømme 9'er og 11'er-kamper? Meld deg på rekrutteringsdommerkurs!

Publisert: 07.10.2017

Klubben dekker deltakeravgiften mot at du dømmer 15 kamper i løpet av 2018-sesongen. Meld deg på i dag på NFF Hordaland sine websider.

https://www.fotball.no/kretser/hordaland/dommer/artikler/2017/velkommen-til-nye-dommerkurs/


Les mer

Barnefotballkvelden tirsdag 31/1 kl. 18-22

Publisert: 14.01.2017

 

 

Utviklingen og endringene innen barnefotballen er store, og det stilles stadig større krav til trenere og laglederes kompetanse. Det er derfor viktig at vi følger med i utviklingen og holder oss oppdatert.

Sportslig utvalg fotball har derfor invitert Inge Heltne fra Hordaland fotballkrets for å gjennomføre den kompetansegivende Barnefotballkvelden.

 

 


Les mer

Dana-bronse til Søreide!

Publisert: 15.08.2017

Dana Cup ble en super opplevelse for alle små og store på våre 4 deltakende lag. Våre yngste sørget for at bronsepokalen ble tatt med hjem til Søreide etter knallsterk innsats mot gode motstandere.


Les mer

Petedalsmyren åpnet

Publisert: 09.06.2016

    

Søreide IL og Gneist inviterte til åpning av Petedalsmyren kunstgressbane onsdag 25. mai 2016. Det ble en flott markering med taler, snorklipping, åpningskamp og is til alle. Styreleder Steinar Holst holdt tale.  


Les mer

Spennende trener- og lagledersamling!

Publisert: 16.01.2016Tema for årets første trener- og lagledersamling for fotballen var den nylig styrebesluttede 50%-regelen for spilletid i ungdoms- og voksenfotballen i klubben. For anledningen var spillerutvikler og trenerveileder Nils-Kristian Flatøy fra Follese FK invitert for å fortelle om erfaringene Askøy-klubben har etter et drøyt år med ordningen. Det ble en svært interessant kveld for de 27 fremmøtte i klubbens nye storstue; ungdomshuset på Søreide. 


Les mer

Invitasjon fra Sportslig utvalg Fotball

Publisert: 05.01.2016

                                                                                                                                                           

Gå ikke glipp av vårens lagleder- og trenersamling! 

Les mer: http://www.fotball.no/Kretser/Hordaland/Aktivitet/Nyheter-2015/12-desember/Innforer-50-regelen/


Invitasjon til lagleder- og trenersamling SIL Fotball januar 2015.pdf

SIL Fotball innfører 50%-regelen

Publisert: 02.12.2015

 

Styret i Søreide IL vedtok nylig forslaget til revidert Sportsplan, som er utarbeidet av Sportslig utvalg fotball. Planen gjelder for sesongen 2016 og er retningsgivende for alle lagledere og trenere i klubben. Alle spillere skal også følge innholdet i sportsplanen. Foresatte bør gjøre seg kjent med den.

Den største endringen sammenlignet med tidligere sportsplaner er innføringen av 50%-regelen når det gjelder spilletid i ungdoms- og seniorfotballen. Norsk fotball har i lang tid slitt med frafall av spillere når de kommer i tenårene, og manglende spilletid i kamp er en av hovedgrunnene til at frafallet er så stort.


Les mer

Søreide J14: Vinnere av Vinterserien!

Publisert: 13.04.2016

 

Igjen har fotballjentene f. 2002/03 spilt seg frem til en finale og tatt med seg pokalen hjem til Søreide. Etter en thriller av en fotballkamp på Hjellestadbanen mot Kringlebotn/Sædalen/Kalandseid 1 sto våre jenter igjen som vinnere etter straffekonk.
 
Lagene har møttes tidligere i vinter og jentene visste at det ville bli tøft og jevnt. Etter en fin start på kampen tok 14-åringene våre ledelsen ved Bettina Waardal. Spillet bølget frem og tilbake utover i omgangen og tempoet var høyt. Begge lag hadde sine sjanser, men det var litt mot spillets gang at utligningen kom mot slutten av 1. omgang. 1-1 til pause.
 
I 2. omgang styrte våre jenter banespillet og burde nok øket ledelsen. Men som det ofte er i fotball, kom det en kontring og der var Kringlebotn-jentene effektive; 1-2. Våre jenter mistet ikke motet og fortsatte å presse på for scoring og det var helt fortjent da Jenny Steine smalt til fra 20 meter og ballen curlet fint inn i venstre hjørne; 2-2. Etter noen hektiske sluttminutter hvor begge lag hadde gedigne målsjanser ble også dette sluttresultatet.
 
Kampen gikk så til straffespark. To solide redninger fra keeper Charlotte Natland, og sikre straffer fra Kaia Holm, Malene Møgster og Pia Larsen sørget for turneringsseier til Søreide i Vinterserien (nivå 2). Vi gratulerer jentene med pokalen og ønsker lykke til i 1. divisjon og Adidas cup utover våren.


Ny 9 er bane for Søreide IL

Publisert: 18.11.2015

 

Vi har gleden av å fortelle at det ikke er lenge til første avspark på ny bane! Den nye 9 er banen ligger ved Sandsliåsen. Søreide IL og Gneist samarbeider om opparbeidelse/ferdigstillese av banen, og nå gjenstår kunstgresset! Om banen blir ferdig allerede i vinter, beror på været. Men vi garanterer at den er klar til våren!

Vi vil da disponere banen i likhet med Gneist, og begge idrettslag får like muligheter for treningstid på Petedalsmyren. 

Takk til anleggsansvarlig i Søreide IL, Svein Øvrebø. Han har stått på for å få avtalen i havn. Takk også til Eivind Madsen for innsatsen!

  


Rivingsarbeidene starter 23. september

Publisert: 22.09.2015

 

Når rivingsarbeidene starter 23.9, stenges Basketbanen. Lagene trener da på grusbanen på Søreide skole.

Det blir satt opp annleggsgjerde ved Nedre bane. Av sikkerhensyn er det svært viktig at ingen beveger seg innenfor gjerdene som blir satt opp langs banen opp mot skolen. 


Les mer

Uoffisiell åpning av Søvikbanen

Publisert: 12.08.2015

 

 

Lurer du på hva Svein gjør med saksen? Svein Øvrebø har foretatt uoffisiell åpning av vår nye parkeringsplass ved Søvikbanen. Det har tatt 3, 5 år å få tillatelse til å bygge parkeringsplassen og et par ukers arbeid for Fyllingen Maskin ved Gisle Kronheim å bygge plassen. Gratulerer!


Ungdomshuset på Søreide

Publisert: 25.11.2015

 

Ungdomshuset på Søreide

Søreide IL har inngått en leieavtale med Bergen kommune for leie av huset som tidligere ble benyttet til SFO av Søreide Skole. Huset er dedikert barn og ungdomsarbeid og vi vil dele på lokalene sammen med Mobystiftelsen. Søreide IL skal disponere huset mandag – onsdag og lørdag.

Lag som har behov for å arrangere foreldremøter og andre sosiale aktiviteter vil fritt kunne låne lokalene på de dagene Søreide IL disponerer huset. Booking gjøres via epost til admin@soreideil.no

Det vil også være muligheter for å leie lokalene til barnebursdager (5-15 år) og klasseavslutninger, henvendelser for dette gjøres også til admin@soreideil.no . Det er kun de dagene som Søreide IL disponeres som er tilgjengelig for leie.       


Knallvår for J2002

Publisert: 08.06.2015

Det har vært en helt super vårsesong for våre 2002-fotballjenter. Finalespill i Erdal Cup, semifinale i Lerøy Cup og ikke minst semifinale i skolecupen har satt Søreide ytterligere på jentefotballkartet. 

 

 


Les mer

Fair Play Pokal til Søreide G2006!

Publisert: 08.06.2015

Søreide G2006 deltok i Bendit Cup på Kuventræ (Os) nylig. Under premieutdelingen ble våre tre påmeldte lag i fellesskap utropt til turneringens Fair Play-lag. Tildelingen skjedde etter at arrangøren hadde beveget seg rundt og sett litt på alle kampene som ble spilt under turneringen i de ulike årsklassene. 
 


Les mer

Fana IL + Søreide IL = sant Fotballstjerner søkes!

Publisert: 10.02.2015

 

Gratulerer til vår Cecilie Holm! Ikke bare er hun Leder i Fotballadministrasjonen, men primus motor for opprettelsen av Stjernelag i Søreide IL. Hun har allerede rekruttert fem barn med på laget. De er i alderen 5-11 år. Flere fotballstjerner søkes! 

Vi er stolte over samarbeidet med Fana IL ved Elling Sundberg. Fana IL  har et vel etablert fotballag;  "Super Team" for unge og voksne med funksjonsnedsettelser. Tanken er at de som starter på fotballaget i Søreide IL fortsetter på SuperTeam laget til Fana IL etter fylte 12 år. 

Les mer i dagens artikkel i Fanaposten: 

http://www.fanaposten.no/sport/Startet-stjernelag-for-barn-269816.html