Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Håndball, innebandy og all annen hallidrett i regi av Søreide IL foregår i Søreidehallen på nye Søreide Skole, Ytrebygdsvegen 20.

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Mulighet til å fylle opp lagskassen!

Publisert: 09.08.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søreide IL har overtatt tilsynsansvaret i Søreidehallen fra mandag 19. august 2019.

Dette er tenkt løst på dugnad. Alle grener i Søreide IL er invitert til å delta. Vi gir kr. 5.000 til lagskassen etter endt vaktuke.

Se nærmere info i vedlegget.

Meld lagets interesse på tilsyn@soreideil.no


Les mer

God stemning på årsmøtet :))

Publisert: 24.03.2019

Steinar Holst og Cecilie Holm er klar for en ny periode som hhv. styreleder og nestleder det kommende året. På årsmøtet nylig ble også Paal Lysaker (innebandy), Thomas Myhrvold (håndball) og Knut Eliassen (fotball) klappet inn til styreplass for nye perioder.


 

 

 

 

 

  


Les mer

Årsmøtet gjennomføres i Ungdomshuset onsdag 13. mars fra kl. 19. Vel møtt!

Publisert: 02.02.2019

 

 

Årsmøtet i Søreide IL gjennomføres i Ungdomshuset onsdag 13. mars fra kl 19.

 


Les mer

Oppstart basistrening/bootcamp i Søreidehallen på fredager

Publisert: 18.12.2018

 

 

 

 

 

 

 

For alle medlemmer av Søreide IL f. 2006 (7. trinn) og eldre tilbyr vi i samarbeid med FIT FACTORY basistrening/bootcamp i Søreidehallen alle fredager fra 25. januar (ikke 1. mars (skolevinterferien), 19. april (påske) og 17. mai (grunnlovsdag)). Treningen skjer i tiden fra kl. 20.00-21.00.


Les mer

Oppstartdag lagidrett for 1. trinns elevene - fotball, håndball og innebandy

Publisert: 04.08.2019

 

Søreide IL har nærmere 800 engasjerte medlemmer i nærområdet Søreide / Ytrebygda.

Nå ønsker vi de nye 1. trinnselevene velkommen til Søreide IL! Møt opp i Søreidehallen mandag 19. august kl. 17.30 for info om de ulike grenene vi tilbyr. Les mer i vedlagte info.

Vil du som mor eller far bidra? Alle våre lag er foreldredrevet, så vi ønsker alltid flere initiativrike foreldre som lagledere og trenere. Dette er en givende og viktig jobb, der du får en unik sjanse til å delta i ditt og andre barns utvikling og idrettsglede.

Sporty hilsen fra oss i Søreide IL


Les mer

G10 klar for paraden - Stord Cup

Publisert: 21.05.2016

G10 klar for paraden før cupstart lørdag 14. mai- Stord Cup

De  spilte 12 kamper og vant 10, 1 uavgjort og 1 tap. Ikke verst for debutanter på cupen!


Barnekamplederkurs

Publisert: 12.01.2016

Lyst til å lære mer om håndball, regler og dømming? 

Er du 15 år eller eldre og ønsker å dømme barnekamper fra 8-10 år har du nå mulighet for og melde deg på kurs!

Søreide IL, i samarbeid med Håndballforbundet Region Vest, inviterer til BARNEKAMPLEDERKURS i Søreidehallen, torsdag 18. februar Kl 17:00 – 21:30.

Det forutsettes at de som deltar, ønsker å være med å dømme etter gjennomført kurs. Barnekampleder kan dømme i yngre årsklasser, dvs minihåndball og aktivitetsserie og kamper opp til og med J/G11.


Les mer

Ungdomshuset på Søreide

Publisert: 25.11.2015

 

Ungdomshuset på Søreide

Søreide IL har inngått en leieavtale med Bergen kommune for leie av huset som tidligere ble benyttet til SFO av Søreide Skole. Huset er dedikert barn og ungdomsarbeid og vi vil dele på lokalene sammen med Mobystiftelsen. Søreide IL skal disponere huset mandag – onsdag og lørdag.

Lag som har behov for å arrangere foreldremøter og andre sosiale aktiviteter vil fritt kunne låne lokalene på de dagene Søreide IL disponerer huset. Booking gjøres via epost til admin@soreideil.no

Det vil også være muligheter for å leie lokalene til barnebursdager (5-15 år) og klasseavslutninger, henvendelser for dette gjøres også til admin@soreideil.no . Det er kun de dagene som Søreide IL disponeres som er tilgjengelig for leie.       


Fantastisk oppmøte på Åpen Hall

Publisert: 07.02.2015

Fredagens Åpen Hall ble en publikumssuksess!

Det aulet med ivrige og aktive barn og ungdommer. 


Les mer